Jump to content

Recommended Posts

.,

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Advertisement (gone after registration)

Leo scheint nebenan gewesen zu sein :)

 

 

 

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

 

Das tête-à-tête der Beiden (Süßer und Ebbelwoi) fand im Hinterzimmer dieses Etablissements statt.

 

 

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

 

 

 

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

Funken sprühendes Frankfurt:

 

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

 

M8.2, Elmar 2,8-50, ISO 1250, 0,7 sec., Apt. 3, Gr. Conv. 12. Okt. 2012.

Link to post
Share on other sites

 

 

 

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

Der "Süße" war dieses Jahr wieder gut ...

 

Ab dieser Woche gibt es ihn aber nicht mehr :(

Auch wenn die Verkaufsofferte "süßer Apfelwein" (:o) im Aushang das anders aussehen lässt.

 

 

Nach dem Süßen kommt der Rauscher - auch nicht zu verachten!

 

...allerdings :D

 

 

Marcel, es ist wie mit dem neuen Wein, die meisten wollen ihn süß, also wird er süß gemacht -- künstlich mit Traubensaft.

Beim süßen Ebbelwoi wird es nicht anders sein - rein mit dem Apfelsaft in den Ebbelwoi. :p

Link to post
Share on other sites

 

Beim süßen Ebbelwoi wird es nicht anders sein - rein mit dem Apfelsaft in den Ebbelwoi. :p

 

 

..... ich bin zwar nur ein 'Oigeplackter' aber der Süsse iss pur gepresster Apfel noch vor der Gärung, das habe ich so gelernt im Kanonenstebbel als ich seinerzeit in FFM oigeplackt hab :)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...