Jump to content

Temporary image freeze before switching to review mode


Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

My first full day with a Q3 - owner of 5 other Leicas, mostly Ms, latest M10R. After I take a photo if I press PLAY I get a temporary frozen image on the LCD showing what the camera was pointed at when I hit the button. It stays for a moment or two and then carries on to the review. It is not storing this image - it is just a pause then it goes to review. I can't believe this is intended. I have never seen this on a camera before and I assume I have a setting wrong that I need to change. Any advice / suggestions appreciated.

I am reading the various posts on Lightroom Classic and the Q3. I assume that there is no Q3 profile as such and I use Adobe Standard. I shot some DNG + HC B&W images this morning. I don't feel LRC is rendering the jpegs particularly well. They still look a bit subdued and again I don't see anything that in Profiles that allows me to select a Leica profile.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...