Jump to content

M11 - Visoflex 2 flickering like mad


fbonde
 Share

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hi Guys, 

Got my Visoflex 2 for my M11 and wanted to try it out. Unfortunately it flickering like mad on all lenses I have tried today, (75mm 1.25, 21mm 1.4, 28mm 1.4 and APO 35mm. 2.0) I have tried to clean the hot shoe ( on a brand new camera), Reset the camera, battery in and out. Nothing helped. 

Any suggestions?

I made this video. This is exactly how I see it.  


Link to Video

 

Edited by fbonde
Link to post
Share on other sites

  • fbonde changed the title to M11 - Visoflex 2 flickering like mad
2 minutes ago, Photoworks said:

looks like a connection issue, I had something similar on the M10-P, try looking at the camera connectors if you have dust or something else.

As I wrote, I have cleaned the hot shoe completely. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...