Jump to content
  1. rebride

    rebride

  2. Jim-St

    Jim-St

  3. Ando

    Ando

  4. Gregm61

    Gregm61

  5. nthpeter

    nthpeter

  6. jc1

    jc1

  7. Le Chef

    Le Chef

  8. X-Patrol

    X-Patrol

  9. CelciusCat

    CelciusCat

  10. Suuumm55

    Suuumm55

  11. MichaelU

    MichaelU

  12. leiceria

    leiceria

  13. kalifornier

    kalifornier

  14. Reggie

    Reggie

  15. ggweci

    ggweci

  16. justru49

    justru49

  17. ruskkyle

    ruskkyle

  18. Linus84

    Linus84

  19. gbealnz

    gbealnz

  20. ropo54

    ropo54

  21. vikasmg

    vikasmg

  22. RickP

    RickP

  23. Dopaco

    Dopaco

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By danmdan
      I have a model T fitted with an 18-56mm Vario-Elmar-T zoom. I usually have the camera set on bursts of 3 shots for the -1,0,+1 ev exposures. So when I do take any shot the top red light on the body, (which I assume signifies writing to the SD card) stays on for a short period while the data is written to the SD card. Now if I alter the zoom setting while that red indicator is lit, the red light stays on and the camera freezes-up and will not allow any more shots to be taken. While this does not happen every time, it happens often enough to be a real annoyance.
      So I then have to turn the power off and on again, to resume picture taking.  My thoughts are that moving the zoom ring sends data to the body, and if this is done while the body is writing to the SD card, the conflict causes a program crash.  Any idea if this indeed is the problem and cause ?
    • By simonCL
      Hi everyone! Nice to finally make the decision to join this community. 
       
      I made the switch to Leica from Nikon last year when I purchased the CL with a 23mm Summicron f2. 
       
      I absolutely love the camera and the setup for the type of photography I do. 
       
      at the moment, my current setup is the CL with a f/1.4 Super Takuma 50mm (thorium glass model). 
    • By wingedb11
      Don‘t know how others fell. But just saw that there is a new Firmware for the CL but nothing for the TL2 and this since a while. Communications turn primarily around CL. Is the T-series dead?
    • By Jhhallissey
      Even though I believe I'm following all the steps (battery fresh out of the charger, SD card empty, formatted in-camera, holding only the firmware update file) I'm not able to update the firmware of my T (currently running 1.6, looking to upgrade to 1.9). Is there a wonky combination of settings that makes the Video ON + Turn-on not work (the camera just starts up normally). I've successfully updated the firmware in the past, so I'm baffled. Thanks!
×
×
  • Create New...