Jump to content

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By willeica
      Plenty of Leicas too and a rare Japanese Leica Copy.
      https://www.macfilos.com/2021/10/20/the-invisible-camera-and-more-at-tamarkin-auction/
      William 
    • By Linus458
      I found this Carl Zeiss Jena lens for Leica SM (M39) at a flea market. This is what I could find about it:
      The Herar should be cheaper opportunity to the Carl Zeiss Biogon. It was originally produced for the Contax mount. The lens was produced around 500-1000 times. The one i found appears to be a prototype/sample for the Leica screw mount M39. It has a connection for the range finder and the aperture can be controlled with the front ring of the lens. It was produced before 1939. 
      I hope I got everything right.
      My two questions:
      Are the infos are all right (age, Version etc.)
      and since inform own a Leica with drew Mount I want to sell it. What is the right price? (I only found two offers online both around 3000usd, is it really worth that much?) 
      I also read that one was sold at a Auction at Christies in 1992. 
      I’m very thankful for any held or answer ✌🏻

      Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hallo Gast! Du willst die Bilder sehen? Einfach registrieren oder anmelden!
      Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hallo Gast! Du willst die Bilder sehen? Einfach registrieren oder anmelden!
      Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hallo Gast! Du willst die Bilder sehen? Einfach registrieren oder anmelden!
    • By clngood
      Dear all,
       
      I bought the "reporter edition" of M10-P about 5 months ago. And it constantly has freezing issue. For the past few weeks, it's just been way too often, like 1 out 2 days it would freeze. I always turn the EV on when I'm shooting, and before it's about to freeze, the EV looks like it's having dropped frames, pretty lagging and then it would freeze, so I have to take the battery out and restart the camera. And many times it just freezes after I turn the camera on, I don't even get to press the shutter.
       
      Yesterday, I went out shooting and it froze again, but this time, after I restarted the camera like I always did, I found that the screen got a dark horizontal line on the very top of it (please view the photo I uploaded). I checked the photos, it's usually without the line on them, unless the ISO is 4000 or higher, then I got part of the line (or banding?) on the left side.
       
      Is this normal? Should I send the camera in for a replacement of the CMOS or something?
       

      Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hallo Gast! Du willst die Bilder sehen? Einfach registrieren oder anmelden!
    • By frame-it
      saw this at a shop today

      Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hallo Gast! Du willst die Bilder sehen? Einfach registrieren oder anmelden!  

      Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hallo Gast! Du willst die Bilder sehen? Einfach registrieren oder anmelden!
    • By intak
      Hi, I shoot a lot of commercials.
      I bought sl2 this time.
      An incident occurred during the first commercial shoot using sl2.
      The picture came in well on the capturer one, and there was no problem taking it.
      Then, at some point, the camera went completely out of order.
      Touch screens are not available and power buttons are not available.
      If a stop occurs, the battery must be forcibly removed.
      And when we film again, things go well, and at some point, af stutters.
      It stops again.
      This phenomenon continued to occur on the set.

      Usage environment - macbook pro, capturer one, ether cable (usb C), sd card not used

      I'll connect the link. I would appreciate it if you could check and tell me the cause.

      Laika only says it's an SD card problem even if there's no problem at all.
      There's no problem, so there's nothing I can do for you.
      It's so frustrating.
      https://youtu.be/A8ubSdv87nY
      SL2 All functions stopped.
       
       
       
×
×
  • Create New...