Jump to content

Long Exposure Issue


Recommended Posts

Well, that’s interesting. Mine goes to 120 S. It will go to “T” if Im in full manual mode. Are you in PASM mode? I’m at ISO 100. I remember running into this myself early on. I can’t remember the fix. I’ll noodle on it. Perhaps someone else will jump in and save us. :-)

Link to post
Share on other sites

Advertisement (gone after registration)

Well, that’s interesting. Mine goes to 120 S. It will go to “T” if Im in full manual mode. Are you in PASM mode? I’m at ISO 100. I remember running into this myself early on. I can’t remember the fix. I’ll noodle on it. Perhaps someone else will jump in and save us. :-)

In full manual mode, I do not get “T” either.

Link to post
Share on other sites

I don’t think so. Are you in full manual? Aperture, ISO, shutter selected.

 

Can you now get to 120S? If so, we've made progress.

 

On my camera if aperture is in A, I can only go to 120S. I then select an aperture and I can take the shutter to T.

Edited by Infiniumguy
Link to post
Share on other sites

I don’t think so. Are you in full manual? Aperture, ISO, shutter selected.

Can you now get to 120S? If so, we've made progress.

On my camera if aperture is in A, I can only go to 120S. I then select an aperture and I can take the shutter to T.

On full manual - aperture, shutter, and iso, I can only get to 1s.

Link to post
Share on other sites

Try toggling your shutter dial back and forth several times. Make sure it’s solidly in the detent for 1+.

Tried that as well with no luck. I have also contacted Leica customer service. I still think there may be a glitch with my camera or the firmware.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...