Jump to content
yef

Leica Type 109 Flash problem

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hello there users, I'm attaching the small flash to my 109 camera and I can't activate it with using the manu of the camera, what should i do? is there a way to make this flash active, what am I missing. 

 

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no experience with flash on this camera but you may wish to check that silent mode is disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem (flash) , but can’t see the solution. Can you tell me? Thanks.

If the flash is attatched and switched to ON (with the switch on the flash body) all flash options are available.

 

But there are some camera recording modes - see p. 178 - where the flash will be deactivated.

 

Andreas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...