Jump to content

The Leica Forum uses cookies. Read the privacy statement for more info. To remove this message, please click the button to the right:    OK, understood.

Photo

No WLAN for 2.0 Firmware?

WLAN

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Wil

Wil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 21 April 2017 - 07:29

Advertisement (Gone after free registration)

Anybody can help?  On the Menu, I cannot find the WLAN.  The word itself seems so faded in translucent color, I cannot activate it  - so I can use my cellphone to remotely operate it.  



#2 Infiniumguy

Infiniumguy

    Erfahrener Benutzer

  • Premium Member
  • 696 posts
  • LocationColorado Springs, Colorado

Posted 21 April 2017 - 14:24

I tried to find a mode that disabled WiFi, but didn't. Puzzling. Battery low? I tried no SD card, but that didn't disable it. Humm. It's probably something simple or obvious, but I have not discovered it. I'll keep trying. Maybe someone more clever than me can help.

#3 pop

pop

    Moderator

  • Moderators
  • 20,384 posts
  • Locationnear Basel

Posted 21 April 2017 - 15:15

Perhaps one of the scene modes?


Philipp
...


Beiträge in dieser blauen Schrift schreibe ich als Moderator. --
I use this blue typeface when I write in my function as a moderator.


#4 mehtasunil

mehtasunil

    Neuer Benutzer

  • Members
  • 240 posts

Posted 21 April 2017 - 17:59

Perhaps one of the scene modes?

 

When “Scene Mode” is on “Time Lapse”,

 

WLAN deactivates.


  • marchyman and Infiniumguy said thank you to this

#5 Infiniumguy

Infiniumguy

    Erfahrener Benutzer

  • Premium Member
  • 696 posts
  • LocationColorado Springs, Colorado

Posted 22 April 2017 - 00:48

When “Scene Mode” is on “Time Lapse”,

WLAN deactivates.


Great catch! I missed that one.
  • mehtasunil said thank you to this



Also tagged with one or more of these keywords: WLAN

0 user(s) are reading this topic