Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stripe'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Leica Forum

  • International User Forum
    • Leica M System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica Collectors & Historica
    • Photo Forum
    • Leica & General Discussions
    • Leica Forum Discussions
    • LHSA Member Forum
    • Events & Member Meetings
  • Deutsches Leica Forum
    • Leica M-System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica Sammler & Historica
    • Foto-Forum
    • Leica & Allgemeine Diskussionen
    • Leica Forum Diskussionen
  • Challenges / Wettbewerbe
    • Digi - Lux Challenge
    • Leica X Challenge
    • Leica Mini Challenge
    • Leica One Challenge
    • Barnack Challenge

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica M Monochrom (Typ 246)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica M System
    • Leica M Cameras
    • Leica M Lenses
    • Leica M Accessories
    • Leica M Wanted
  • Leica L-Mount
  • Leica S System
  • Leica Q
  • Leica X
  • Leica D-LUX / V-LUX / DIGILUX
  • Historica
    • Leica R System
    • Screwmount Leica
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


City


Hobbies


Job


Name


Your Leica Products / Deine Leica Produkte


Website


PLZ

Found 1 result

  1. I have used an M(240) with success for 10 months in conventional rangefinder mode with several lenses and only today tried for the first time to use an R lens with the LV mode. Lens was the 180/3.4 APO which seemed to perform satisfactorily for a few minutes until the LCD showed horizontal lines of mostly magenta color and increasing in number from 1 or 2 up to many over a period of a few minutes. Lens used with an R/M adapter. Minolta EVF attached or not made no difference. Turning camera off/on made no difference. Few hours after that I tried using LV to check rangefinder focus accuracy of much loved 50/2.8 Elmar M. Same horizontal stripes without EVF attached. Stripes appear in both DNG and JPG files. Stripes never appear without LV turned on. But RF focus on inner edge of frame of picture spot on so the LV is indeed handy for that test. Is this a known problem? With an easy solution? Will try to attach photos. Had to reduce size but problem should show. 293 No banding at turn on of camera with 180mm. 303 Few stripes after few minutes 304 Example of many stripes soon after that 309 Check of rangefinder focus on inner edge of frame with 50mm In case I have to send it in to Leica and might not be back in US until after 1 year from purchase is up, would they accept notice of problem now but permit delayed return shipment of camera?? Thanks, Harry
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue., Read more about our Privacy Policy