Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'm type 240'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Leica Forum

  • International User Forum
    • Leica M System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Collectors & Historica
    • Photo Forum
    • Leica & General Discussions
    • Leica Forum Discussions
    • LHSA Member Forum
    • Events & Member Meetings
  • Deutsches Leica Forum
    • Leica M-System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Sammler & Historica
    • Foto-Forum
    • Leica & Allgemeine Diskussionen
    • Leica Forum Diskussionen
  • Challenges / Wettbewerbe
    • Digi - Lux Challenge
    • Leica X Challenge
    • Leica Mini Challenge
    • Leica One Challenge
    • Barnack Challenge

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica M Monochrom (Typ 246)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica M
    • Leica M Cameras
    • Leica M Lenses
    • Leica M Accessories
    • Leica M Wanted
  • Leica L-Mount
  • Leica S System
  • Leica Q
  • Leica X
  • Leica D-LUX / V-LUX / DIGILUX
  • Historica
    • Leica R System
    • Screwmount Leica
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


City


Hobbies


Job


Name


Your Leica Products / Deine Leica Produkte


Website


PLZ

Found 2 results

  1. I just received my M 240 and am having problems getting the frame lines and the exposure meter to come on in the optical viewfinder (the rangefinder window). The frame lines flash on and off. The exposure indicators (the triangles and the dot) appear at random. I've been using M9s on a daily basis, so I am familiar with the basics. The M 240 has some new complexities, so I thought I would ask the forum for suggestions of what I might be doing wrong before sending the camera back. I didn't see any relevant posts. Thank you for any help you can provide. Tim
  2. Last Friday and Saturday I went to enjoy the final days of Amsterdam Gay Pride, including the Canal Parade. I was carrying a minimalist set up: My beloved M Type 240 + 'cron 35 asph + Thumbs Up EP-10S + spare battery. Back home I made a Blog posting with some text and a couple of pictures, primarily to update my friends and family on the event, but of course you're welcome to have look, too: Gay Pride Amsterdam 2013 – a personal account | Norbert Steinkamp. Most of the evening and night shots in my report were taken at ISO 3200. In some situations it was so dark I wouldn't e
×
×
  • Create New...