Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Leica Forum

  • International User Forum
    • Leica M System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Collectors & Historica
    • Photo Forum
    • Leica & General Discussions
    • Leica Forum Discussions
    • LHSA Member Forum
    • Events & Member Meetings
  • Deutsches Leica Forum
    • Leica M-System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Sammler & Historica
    • Foto-Forum
    • Leica & Allgemeine Diskussionen
    • Leica Forum Diskussionen
  • Challenges / Wettbewerbe

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica M Monochrom (Typ 246)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica M System
    • Leica M Cameras
    • Leica M Lenses
    • Leica M Accessories
    • Leica M Wanted
  • Leica L-Mount
  • Leica S System
  • Leica Q
  • Leica X
  • Leica D-LUX / V-LUX / DIGILUX
  • Historica
    • Leica R System
    • Screwmount Leica
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


City


Hobbies


Job


Name


Your Leica Products / Deine Leica Produkte


Website


PLZ

Found 2 results

  1. I've got a Leica R7 from someone and I just noticed that sometimes when I take a photo it takes more than a second or even two!! Between the mirror up and the actual shutter release. First I thought it was random, bun then after some dry firing I noticed it happend ALWAYS when I aim the camera down at the floor for example, sometimes when I aim it straight in front horizontally.. and it has never happened yet when aiming it at the ceiling... First I thought it might be a computer lag because it has to calculate different light strengths so I tried it in manual with the lens cap on. And it was still the same: Always lagging 1-2 seconds when aiming down, sometimes lagging a bit 0-1 seconds when I aim in front and never when I aim it upwards 45º. So I'm thinking this is mechanical... Any one any thoughts had this before? Would a CLA fix this?! Thanks! EDIT: It seems to me that the rear curtain is sticking a bit or something and that that is the reason why it's not firing when tilted downwards.
  2. ...new to digital, finally took the plunge and got the M9 after years of film M use. Intention is to continue shooting film and grow into digital. Initial feeling re: M9 is "wow", but I am a bit concerned about the discernible shutter lag (relative to mechanical Ms) and need to understand if this is normal for digital Ms. Would appreciate input from users that shoot with both film and digital Ms. Thanks.
×
×
  • Create New...