Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Leica Forum

  • International User Forum
    • Leica M System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica Collectors & Historica
    • Photo Forum
    • Leica & General Discussions
    • Leica Forum Discussions
    • LHSA Member Forum
    • Events & Member Meetings
  • Deutsches Leica Forum
    • Leica M-System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica Sammler & Historica
    • Foto-Forum
    • Leica & Allgemeine Diskussionen
    • Leica Forum Diskussionen
  • Challenges / Wettbewerbe
    • Digi - Lux Challenge
    • Leica X Challenge
    • Leica Mini Challenge
    • Leica One Challenge
    • Barnack Challenge

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica M Monochrom (Typ 246)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica M System
    • Leica M Cameras
    • Leica M Lenses
    • Leica M Accessories
    • Leica M Wanted
  • Leica L-Mount
  • Leica S System
  • Leica Q
  • Leica X
  • Leica D-LUX / V-LUX / DIGILUX
  • Historica
    • Leica R System
    • Screwmount Leica
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


City


Hobbies


Job


Name


Your Leica Products / Deine Leica Produkte


Website


PLZ

Found 6 results

  1. Hi I have just came back from a trip where i used my Q2 for the first time massively and when i am importing the color are just becoming totally off. I tried the trial of Lightroom CC Classic and it definitely can show the right color. See below screenshots. There were no adjustment made at all in all case. Anyone having similar color issue with the perpetual version of Lightroom ? Many thanks
  2. Hello, actually on a trip in London , m’y m10 rangefinder suddenly stop coupling with my lenses. in fact, the little wheel wich get contact with the lens stays blocked on the infini. If I put it in thé right direction I can feel itsabnormaly hard to move. what happened ? CAN Ifix it by myself -? Is there a place in London where it could be fixed ? thank you for your help
  3. I just got my black chrome 50mm Summilux ASPH (11688). As a number of people who have received their lens have pointed out in this thread http://www.l-camera-forum.com/topic/242441-new-35-cron-and-50-lux-available-in-black-chrome/, the hood won't fit over numerous E43 filters people have tried. I tried with my Carl Zeiss E43 UVa filter, which attaches to the lens just fine, and in this case the hood also won't fit. I thought I would illustrate the problem for two reasons: 1. As a warning, should this affect any purchase decisions. It would seem a normal E43 filter and the supplied hood cannot be used at the same time. But also... 2. to solicit advice from people less mechanically-challenged than me! Perhaps I'm just not doing this right, and there is actually a solution. Please help! Okay, here are the pictures to illustrate this problem - Note the female groove at the top of the lens barrel. The hood has squeeze tabs to pull these grips flush with the lens. The hood has a male groove that stops the hood being lowered any further than this groove. Releasing the tabs moves the grips back out and they clamp onto the female groove on the lens. Attaching this filter (and I presume many others) does not cause a problem with the overall circumference to clear. This one is perfectly flush with the lens barrel. Here is the hood affixed without the filter. Note the height. Here is the hood affixed with the filter. The extra height created by the filter prevents the grips from reaching the female groove on the lens barrel. It has no grip at all really and would come off at the slightest bump. The issue then is one of height. I'm not sure if any filter will be thin enough to avoid this problem. Thoughts...? What am I missing here?
  4. What newer cards are reliable ? I lost 1/2 a shoot for the 3rd time this year. I am getting a bit paranoid because Lexar image rescue5 could not recover any of the files even after several attempts. While shooting I always randomly check on the LCD but then there is nothing on the card - how is that even possible ?
  5. Hello everyone! I'm new here, nice to meet you. It's a little bit of a let down to see the M10 doesn't have a "real" BULB mode but it's limited to 125s. Similar to the Leica Q... It's also weird that the time is ISO dependent. I was wondering, why is that? The SL gets to 30min for example or the D810 can up to 1h30min and beyond i T mode. Thanks for your time, Tomas.
  6. Has somebody bought something from LFI International ( LFI International )? What was your experience? I ordered a thumbs up from them on the April 8th and never got it. I have tried to mail them several time with no answer back. My money is gone though..
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue., Read more about our Privacy Policy