Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'charge life'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Leica Forum

  • International User Forum
    • Leica M System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Collectors & Historica
    • Photo Forum
    • Leica & General Discussions
    • Leica Forum Discussions
    • LHSA Member Forum
    • Events & Member Meetings
  • Deutsches Leica Forum
    • Leica M-System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Sammler & Historica
    • Foto-Forum
    • Leica & Allgemeine Diskussionen
    • Leica Forum Diskussionen
  • Challenges / Wettbewerbe

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica M Monochrom (Typ 246)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica M System
    • Leica M Cameras
    • Leica M Lenses
    • Leica M Accessories
    • Leica M Wanted
  • Leica L-Mount
  • Leica S System
  • Leica Q
  • Leica X
  • Leica D-LUX / V-LUX / DIGILUX
  • Historica
    • Leica R System
    • Screwmount Leica
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


City


Hobbies


Job


Name


Your Leica Products / Deine Leica Produkte


Website


PLZ

Found 2 results

  1. I know there were many threads about this with the M8....but I didn't have the problem then, and this may be a different beast? I have two batteries....one works perfectly and charges fully, the other was fine also, but now didn't charge at all (once, yesterday) and then charged only halfway, at least according to the INFO meter.... It is a somewhat older one (left over from M8 days)...is this a sign that the battery is dying (it isn't really that old and hasn't been used that much) or that the INFO might not be correct? Or that the camera might be reading it incorrectly somehow? I haven't yet used it up to see how many shots it will take.... Thanks!
  2. When I bought my X1, I bought an extra Leica battery for a backup. However, when I store my camera, turned off, the battery seems to lose its charge fairly rapidly, e.g., over several weeks. I kept the second battery so that when I retrieved my X1 from storage, I could put a battery with a "whole" charge in it and get around the problem. However, the backup battery seems to lose its charge, too, even though it has only been in a plastic storage case. So, I'm back to square one. What's up? Any solutions? Thanks.
×
×
  • Create New...