Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'auto'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Leica Forum

  • International User Forum
    • Leica M System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Collectors & Historica
    • Photo Forum
    • Leica & General Discussions
    • Leica Forum Discussions
    • LHSA Member Forum
    • Events & Member Meetings
  • Deutsches Leica Forum
    • Leica M-System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica FOTOS App
    • Leica Sammler & Historica
    • Foto-Forum
    • Leica & Allgemeine Diskussionen
    • Leica Forum Diskussionen
  • Challenges / Wettbewerbe

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica M Monochrom (Typ 246)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica M System
    • Leica M Cameras
    • Leica M Lenses
    • Leica M Accessories
    • Leica M Wanted
  • Leica L-Mount
  • Leica S System
  • Leica Q
  • Leica X
  • Leica D-LUX / V-LUX / DIGILUX
  • Historica
    • Leica R System
    • Screwmount Leica
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


City


Hobbies


Job


Name


Your Leica Products / Deine Leica Produkte


Website


PLZ

Found 5 results

  1. I am scratching my head for nearly two houres now, here is the problem: I am using the SF-58 on M9. TTL works fine, but there is a problem with Auto Mode and bounce flash. In Auto Mode I am supposed to set the aperture manually on lens and flash (ISO info from camera). Here is what happens: Set aperture to f2.8 on lens and flash > exposure fine. Set aperture to f8 on lens and flash > exposure 3 stops underexposed (as if flash is still set to f2.8) I put the flash head to rest position, then back to bounce position > exposure is fine! Same thing the other way around, then with overexposure issue. Is this normal? I don't understand this behavior. I tried several times, always with the same result. Is the flash supposed to be in rest position to change its output via its aperture setting? Thank you very much!
  2. Hi guys, just bought a T with 11-23 and 55-135, upgraded to fw 1.43 and I have noticed the when the tele is fitted I have 5 Auto Focus options instead of the standard 3 (M, AFs, AFc): the menu shows also AFs and AFc with a couple of small arrows on the sides, as shown in the pictures. I looked on Manuals, forum, etc, with our finding what do they mean. Any idea?? Many thanks!
  3. Probably as close as I will ever get... M240, Summaron 35mm.
  4. gwpics

    Old-timer

    It was in 1997 when my wife and I first visited New England. I wanted to attend the annual Star Island ‘escape’ of the New Hampshire Society of Photographic Artists, and it was to celebrate our 28th wedding anniversary. Both of us had always wanted to visit the area for the fall colours, so we scraped the money together and did the trip. One of our days was spent travelling the road which was the old route of i95 before it became a multi-lane highway, to discover a little of rural America north of Boston. It turned out to be a fascinating drive with abandoned wood-built hotels, and large empty barns, both of which had died when the traffic deserted the road for the new superhighway. During our travels we came across a car lot selling rusty old heaps of autos which I did not understand why anybody would pay the price, but which I enjoyed enjoyed photographing. Today there is a programme here on cable TV in the UK called “American Pickers” and I understand the American restoration market more, and therefore the old-time autos sat by the roadside. As it was, I was just fascinated to see them and photograph some of them.I was new to Leica having bought my M3 double-stroke about 6 months earlier, and was using Kodak T400CN film so I could get it processed as I went to avoid x-ray problems at the airport. The lens was a beat-up 50mm Summicron f2 because it was what I could afford. I have just been going through the archives, and I particularly like this image. I may be wrong but I reckon the price would now be about 4 times what is shown here.If anybody knows the make and model of the auto, or the location of the car lot I would like to know.Hope you like the image!Gerry
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue., Read more about our Privacy Policy