Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Kodierung'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Leica Forum

  • International User Forum
    • Leica M System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica Collectors & Historica
    • Photo Forum
    • Leica & General Discussions
    • Leica Forum Discussions
    • LHSA Member Forum
    • Events & Member Meetings
  • Deutsches Leica Forum
    • Leica M-System
    • Leica L-Mount
    • Leica Q / Leica Q2
    • Leica X
    • Leica D-Lux / Digilux / V-Lux / C-Lux
    • Leica R System
    • Leica S System
    • Leica Sammler & Historica
    • Foto-Forum
    • Leica & Allgemeine Diskussionen
    • Leica Forum Diskussionen
  • Challenges / Wettbewerbe
    • Digi - Lux Challenge
    • Leica X Challenge
    • Leica Mini Challenge
    • Leica One Challenge
    • Barnack Challenge

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica Q
  • Leica M (Typ 240)
  • Leica M Monochrom (Typ 246)
  • Leica SL (Typ 601)

Categories

  • Leica M System
    • Leica M Cameras
    • Leica M Lenses
    • Leica M Accessories
    • Leica M Wanted
  • Leica L-Mount
  • Leica S System
  • Leica Q
  • Leica X
  • Leica D-LUX / V-LUX / DIGILUX
  • Historica
    • Leica R System
    • Screwmount Leica
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


City


Hobbies


Job


Name


Your Leica Products / Deine Leica Produkte


Website


PLZ

Found 2 results

  1. Ich besitze 13 Leica-Objektive, außer dem Tele-Elmar 4/135 alle kodiert. An meiner M9 und M (Typ 240) werden alle korrekt, gemäß Kodierung erkannt. An meiner M10 werden aber die beiden 24mm Objektive, das Elmarit-M 2,8/24 asph. und das Elmar-M 3,8/24 asph., nicht erkannt und als 2,8/21mm Objektive ausgewiesen. Die Kamera verweigert auch bei diesen beiden Objektiven die "Automatische Erkennung". Ein von mir erstelltes Profil mit "Automatischer Erkennung" wird bei Verwendung dieser Objektive nicht akzeptiert. Hat ein M10-Besitzer eines dieser Objektive mit gleichem Problem oder sollte es doch ein individueller Fehler meiner M10 sein? Gruß Georg
  2. Hat jemand damit schon eigene Erfahrungen gemacht ? Kennt jemand einen Vergleichstest ? Empfehlungen ? Schwarze Schafe ?
×
×
  • Create New...