Jump to content

Walter Wombat

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    United Kingdom

Recent Profile Visitors

67 profile views
  1. I’ll give the contacts a clean but as an almost new camera they really shouldn’t be dirty.....
  2. Has anyone experienced problems writing to SD cards? Occasionally I get a message telling me the image couldn’t be written to the SD Card. This happens even both newly formatted cards as well as cards formatted in camera with existing images. The only fix is to reformat the Card. Both Sandisk and Lexar are affected. I did read about problems with other Leica models and Sandisk but thought they had been resolved.
  3. I’ve purchased a couple of these. Conditioning them now but seem to be at least equal to the OEM. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00D2K2BO8/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
  4. Yes I’ve ordered another Leica battery and 2 3rd Party from Amazon as you quite rightly say they are no different from OEM just different covers more often than not. Time will tell, however I suspect that the current battery technology has problems keeping pace with the increasing complexity of the electronics. Having said all that great image quality and reasonably intuitive to use.
  5. Anyone any observations about battery life? I took my CL out yesterday and admittedly it was long exposures, but only managed 60 images of 3-5 seconds on a full charge, before the battery died. Battery had been fully conditioned prior to use. At that rate it will cost more in batteries for a full days shooting than the camera cost! It really doesn’t help that Leica insists on hot pixel removal after every shot of a couple of seconds. Advice and recommendations appreciated.
×
×
  • Create New...