Guest °,° Posted October 22, 2013 Share #1 Posted October 22, 2013 Advertisement (gone after registration) . Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here… Simply register for free here – We are always happy to welcome new members! Quote Link to post Share on other sites Simply register for free here – We are always happy to welcome new members! ' data-webShareUrl='https://www.l-camera-forum.com/topic/215185-zweihundertf%C3%BCnfzig-gramm-aufschnitt/?do=findComment&comment=2448188'>More sharing options...
Advertisement Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Hi Guest °,°, Take a look here zweihundertfünfzig gramm aufschnitt. I'm sure you'll find what you were looking for!
Talker Posted October 22, 2013 Share #2 Posted October 22, 2013 .... aber dünn geschnitten... ist für Besuch! Das ist Sprache von heute... früher hätte man gesagt 1/2 Pfund Aufschnitt. Namen sind Schall und Rauch... aber warum verstehe ich diesen Titel nicht, so spät am Abend ist es ja noch nicht. :-)))) 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zaragata Posted October 23, 2013 Share #3 Posted October 23, 2013 ++ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest °,° Posted October 23, 2013 Share #4 Posted October 23, 2013 aber warum verstehe ich diesen Titel nicht, zum glück bist du keine fleischereifachverkäuferin. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
monsieur nobs Posted October 23, 2013 Share #5 Posted October 23, 2013 Gut ausgezirkelt das Ganze. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest user23877 Posted October 23, 2013 Share #6 Posted October 23, 2013 .... aber dünn geschnitten... ist für Besuch! Das ist Sprache von heute... früher hätte man gesagt 1/2 Pfund Aufschnitt. Namen sind Schall und Rauch... aber warum verstehe ich diesen Titel nicht, so spät am Abend ist es ja noch nicht. :-)))) "Zwei Pfund Tomaten", bestellte der Kunde. "Das heißt jetzt ein Kilo", war die Antwort des Fachverkäufers. "Wirklich?", wiederum der Kunde... "Nicht mehr Tomaten?" 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sl2frank Posted October 30, 2013 Share #7 Posted October 30, 2013 Advertisement (gone after registration) ist das in Lyon ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ealb Posted October 31, 2013 Share #8 Posted October 31, 2013 Lyon oder Lyoner, das ist hier die Frage. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest °,° Posted October 31, 2013 Share #9 Posted October 31, 2013 ist das in Lyon ? la ciotat! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ausgeknipst Posted October 31, 2013 Share #10 Posted October 31, 2013 Also Austernaufschnitt! 25 dag - lecker! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
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