Leica User Forum


Go Back   Leica User Forum > International User Forum > General Leica Discussions > About the Leica Forum

About the Leica Forum This section of the Leica Forum contains announcements, rules and dicussions about the Leica Forum

Reply « Previous Thread | Next Thread »
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 30/01/12, 06:13   #1 (permalink)
Sponsoring Member
 
pico's Avatar
 
Join Date: 16/10/06
Location: Driftless Zone Minnesota USA
Posts: 8,769
Default Did I do this?

Ad
For some reason my browser got ''stuck" while trying to post to Digital - M9 forum under
http://www.l-camera-forum.com/leica-...-new-post.html

Now I get a lot of warning notices.

If I did this to you, very sorry. I have no idea how it happened.
Quote:
Warnung: file_get_contents([path]/ebay/includes/subthread_de.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/showthread.php(112) : eval()'d code (Zeile 1)

Warnung: file_get_contents([path]/ebay/includes/subthread_en.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/showthread.php(112) : eval()'d code (Zeile 2)

Warnung: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3254) in [path]/includes/functions.php (Zeile 3087)
pico is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 06:21   #2 (permalink)
Erfahrener Benutzer
 
NZDavid's Avatar
 
Join Date: 29/06/06
Location: Christchurch, New Zealand
Posts: 4,388
Default Re: Did I do this?

This is happening to all posts. Must be a systems snafu. I hope it gets fixed soon. Took several goes to post this. Short answer, Pico, no not you!
NZDavid is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 06:25   #3 (permalink)
Erfahrener Benutzer
 
Join Date: 02/03/10
Posts: 3,375
Default Re: Did I do this?

Hello Everybody,

Me too.

Best Regards,

Michael
Michael Geschlecht is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 06:41   #4 (permalink)
Erfahrener Benutzer
 
Studio58's Avatar
 
Join Date: 09/07/11
Location: Hobart
Posts: 1,168
Default Re: Did I do this?

Forum is FUBAR
__________________
Photography is art. The necessity of the imposition of a set of parameters in order to contain the image seems paradoxical to me.
Studio58 is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 07:48   #5 (permalink)
Benutzer
 
Join Date: 09/05/11
Posts: 39
Default Re: Did I do this?

yes you did.
it was not me, at least.
sebastel is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 08:02   #6 (permalink)
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: 23/05/06
Location: Bonn, Südstadt
Posts: 19,074
Default AW: Did I do this?

It was the provider of one our systems - plus a bad implementation by me.

Maybe the problems remain for some hours but I'll try to fix it ASAP.

Andreas
__________________
Andreas Jürgensen
Admin & Editor

admin is offline   Reply With Quote
Thank You say...
andybarton (30/01/12), Michael Geschlecht (30/01/12), NZDavid (30/01/12), sebastel (30/01/12)
Old 30/01/12, 08:40   #7 (permalink)
Benutzer
 
Join Date: 09/05/11
Posts: 39
Default Re: Did I do this?

looks better already
;-)
sebastel is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 08:47   #8 (permalink)
Erfahrener Benutzer
 
businessasusual's Avatar
 
Join Date: 22/05/10
Location: Perth, Western Australia
Posts: 2,389
Default Re: Did I do this?

Nope, Pico - happened to me too.
__________________
Karina Klaas
M9/Summilux 50 ASPH
Leica X1
VLux 3

Mental balance is an attribute when walking the tightrope between comedy and tragedy. K² June 2011
"Ask not what Leica can do for you, ask what you can do for Leica."
Mad if I do, even madder if I do not.
businessasusual is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 08:57   #9 (permalink)
Erfahrener Benutzer
 
NZDavid's Avatar
 
Join Date: 29/06/06
Location: Christchurch, New Zealand
Posts: 4,388
Default Re: Did I do this?

Fixed now, thanks Andreas. Computer snafus seem to be an accepted part of life now, but thankfully they are few and far between on this forum and speedily addressed.

Last edited by NZDavid; 30/01/12 at 09:04.
NZDavid is offline   Reply With Quote
Old 30/01/12, 09:09   #10 (permalink)
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: 23/05/06
Location: Bonn, Südstadt
Posts: 19,074
Default AW: Did I do this?

Sorry for any inconvenience...

The server that caused the error is now up and running again.

Best regards from Bonn
Andreas
__________________
Andreas Jürgensen
Admin & Editor

admin is offline   Reply With Quote
Thank You say...
Michael Geschlecht (30/01/12), pico (30/01/12)
Reply



Current eBay Ads
Current bid:
999 USD
(0 bids)
Current bid:
4.99 GBP
(1 bids)

Thread Tools
Display Modes



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +2. The time now is 04:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
© juergensen.net - Andreas Jürgensen